TEDx i världen

TEDx i världen

TEDx i Göteborg

Kanske brukar du surfa in på TEDtalks i jakt på inspiration eller samtidskoll, kanske drömmer du om att få åka på någon TED konferens. Nu finns den möjligheten närmare än någonsin. TED ynglar nämligen av sig i en göteborgsversion. Den 28:e november arrangeras det ett så kallat TEDxGöteborg. TED står för Technology, Entertainment, Design och X betyder att det rör sig om ett självständigt organiserat TED event. Originalversionen kan man läsa mer om här.

Det blir mängder av liveföreläsningar, inspelade föreläsningar från TED.com samt diskussioner och samtal.

Föreläsarna kommer vara både lokala och internationella, de kommer prata om uppfinningar och lösningar inom arkitektur och design, kreativt ledarskap och hållbar utveckling inom flera områden.

Det kostar inget att gå på TEDxGöteborg, men det finns bara 100 platser. På www.tedxgoteborg.com kan du läsa mer om eventet samt anmäla ditt intresse att komma. Det verkar inte vara först till kvarn som gäller, så tänk över varför du borde få en plats eller diskutera saken på facebookgruppen. Vi fick en kort intervju med Bruno Giussani, European director för TED läs den här.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng