Övrigt

Unordinary take over

Publicerat 2020.06.12

    Från och med idag och tre veckor framöver tar Sara Shakarchi och Leo Sjölander från byrån Unordinary över tyglarna på ADAsweden.se. Med sig har de även eleverna Madeleine Ringvall och Ebba Berling från Yrgos utbildning Art Director och Copywriter.


    Studentbyrån Unordinary startades våren 2020 av ett gäng studenter vars praktikplats rann mellan fingrarna på dem under coronakrisen. Byrån har främst arbetat med utsatta företag som likt praktikanterna har fått känna hur pandemin påverkat både ekonomi och arbetsmarknad.


    Sara har ett förflutet inom grafik och konstnärligt hantverk som hon ser fram att få jobba närmare igen. Leo är tidigare arkitektstudent som länge har frilansat inom konst och illustrering. Art director-studenten Madeleine ser fram emot att spana in design, form och keramik, medan Ebba som studerar till copywriter gärna ser över ämnen som språk, kommunikation och design.


    – I sommar har vi valt att ställa upp för att hjälpa ADA med verksamheten vi har tagit del av som kreativa studenter. Vi hoppas att ni läsare kan uppskatta vårt arbete i sommar. För oss är ADA en viktig plattform för kreatörer med en stor potential och vi ser verkligen fram emot de kommande veckorna som gästredaktörer, säger Leo.


    Håll ett öga på ADA:s hemsida i sommar för att hålla dig uppdaterad på fler spännande nyheter och artiklar.