Övrigt

Spetsutbildning i entreprenörskap för kreatörer

Publicerat 2007.04.17

    En utbildning i entreprenörskap för kreatörer ges som en pilotutbildning i Göteborg, Malmö och Stockholm under hösten 2007. Det är en ny påbyggnadsutbildning för professionellt verksamma kreatörer.

    INNEHÅLL
    Professionell identitet, Relationer och omvärld samt Kreativa affärer är utbildningens teman. Kursen ger en orientering om entreprenörskap i de kreativa branscherna. Basen är genomgående din individuella utveckling, inte som kreatör utan istället i frågor som rör entreprenörskap. Inspirerande och kunniga föredrag varvas med övningar.

    GÖTEBORG + MALMÖ + STOCKHOLM
    Utbildningen är förlagd till de tre städerna; Göteborg, Malmö och Stockholm och gruppens 18 deltagare förflyttar sig alltså mellan dessa städer. Din coach träffar du mellan blocken, i den stad du valt att söka till.

    OMFATTNING OCH KOSTNAD
    Utbildningen ges under en termin och omfattar 15 kursdagar, fördelade på fem tredagarsblock. Veckorna är 36, 39, 42, 45 och 48. Pilotutbildningen är kostnadsfri. Kursdeltagaren bekostar själv resor och andra egna omkostnader.

    ANTAGNING
    Professionellt verksamma kreatörer inom form, design och konsthantverk, marknadskommunikation, media och mode med högskoleutbildning eller motsvarande kan antas. Två års yrkesverksamhet på området, i första hand i egen verksamhet, krävs.

    ANSÖKAN
    Sista ansökningsdag är den 15 maj 2007.
    Ladda ner ansökan till utbildningen.

    INFORMATION
    Ladda ner infoblad om utbildningen.
    Ladda ner pressmeddelande om utbildningen.
    Ladda ner PDF-flyer om utbildningen.

    Läs mer på www.upplevelseindustrin.se.




    Utbildningen görs av upplevelseindustrins mötesplatser i Göteborg, Malmö och Stockholm; ADA (Design och marknadskommunikation), MMM (Media och design) samt MO:DE (Mode och design) i nära samverkan med HDK (Högskolan för Design och Konsthantverk), K3 vid Malmö Högskola, Beckmans Designhögskola och Konstfack. KK-stiftelsen finansierar projektet.