Peter Horbury

Peter Horbury

Lunch med Volvos designchef

Ett av bilvärldens mest kända namn, engelsmannen Peter Horbury, designchef på Volvo personvagnar, är först på plan i ett nytt samarbete mellan ADA och Business & Design Lab.

En gång i månaden bjuder vi in till ett lunchföredrag med internationella gästföreläsare inom design och marknadskommunikation. Tanken är att vi skall dra nytta av all kompetens som kommer till universitetet, öppna upp för universitetet att möta en ny publik och tvärtom. ¨

Gästerna kommer tala om något de själva tycker är viktigt just nu. Eftersom fördragshållarna kommer att vara internationella kommer det att bli engelska som språk.

Peter Horbury är inte från universitetet men dock en ny stor spelare i stan och i Sverige. Horbury talar på temat "Managing Creativity" i HDKs aula nu på onsdag den 23 september kl 12 - 13.

Anmäl dig till info.ada@businessregion.se senast den 21 september. Föredraget är gratis och man kan köpa lunch. Ange om du vill äta och eventuella allergier i din anmälan.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng