Övrigt

Kul helg!

Publicerat 2009.05.20

  I helgen händer det mycket! Men så är den lång också. Här kommer våra tips:

  Redyellowwhite
  Danska modeoraklet, konstnären och musikern Henrik Vibskov leder Bygget nu på fredag den 22 maj mellan 13.00 - 16.00. Alla som vill vara med skall ta med sig gula saker - cykel, böcker, tyger, bord etc. Tillsammans blir våra gula grejer en del av den stora gula helheten och länkar samtidigt till Köpenhamn och Oslo. Vi träffas på Bygget strax innan 13.00 så kör vi. Vi kan vara 40 på gården samtidigt men det finns mycket plats utanför grindarna så vi turas om. För att vi skall veta ungefär hur många som dyker upp, maila gärna till info.ada@businessregion.se. Läs mer här.

  Efterfest för Stonefunkers
  Torsdag 21 maj, 22.00 - 0200, på "Den lille fete krogen"
  M- Rock:Dagen efter min storslagna födelsedag blir det röj och skönt party på "Den lille fete", Kenny o Wille håller ställningarna. Jag kommer att köra halvnaken på scen på Musikens hus, så kanske blir det full näck och streaking runt Magasinsgatan på småtimmarna, man vet aldrig... Bara funk, 100% nonstop i 4 timmar!

  Världens största loppis!
  I Majorna blir det megaloppis den 24 maj! Arrangemanget är till och med anmält till Guiness Rekordbok för ett äkta rekordförsök! http://beta.majeko.se/evenemang/megaloppis

  Föreläsning med Mia Hägg
  Med erfarenhet av Jean Nouvel och arbete hos Herzog de Meuron. Bland annat jobbade hon hos de sistnämnda med fågelboet i Peking. Nu driver hon eget i Paris. På Chalmers håller hon i år den klassiska Wernstedtföreläsningen, i samband med prisutdelningen för Wernstedtskissen. 25/5 18.00 A-salen, Chalmers.

  Söndagsmatiné
  Hey it´s Enrico Pallazzo i Klippan fixar söndagsbio i garaget.
  Sen frukost och omsorgsfullt valda filmer. Ta gärna med en kudde.
  På duken:
  14.30 Baxter by Jérôme Boivin (79 min)
  16.00 Mad dog Morgan by Philippe Mora (98 min)