Hunting ghosts av Lovisa Ringborg

 Hunting ghosts av Lovisa Ringborg

Övrigt

Helgtips

Publicerat 2009.03.27

  Är någon möjligtvis i Stockholm så kan man gå till fotografen och Göteborgaren Lovisa Ringborgs utställning Limbo på Kulturhuset. Vernissagen börjar ikväll kl fem men utställningen hänger ett tag och är väl värd att se.

  Är man i stan så kan man börja helgen med fredagshäng på Galleri Oro i Majorna, 17.30 - 21.00

  Där är det Circuit Bending med ljudkonstnären Jörgen Andersson som förklarar, visar och tipsar om vad man skall tänka på om man vill prova circuit bending och enklare modifiering av elektroniska musikinstrument. Jörgen har bland annat gjort elektroniska instrument/modifiering år band som Midaircono,Wildbirds & Peacedrum och Andreas Eklöf. Ta med en egen pryl, och ställ frågor runt ämnet! Dessutom blir det spelning med Veronka Halten, harpa och Lars Carlsson liveelektronik. Galleri ORO Karl Johansgatan 146. Hpl: vagnhallen Majorna

  På lördag är det  Textival-Göteborgs literaturfestival på House of Win-Win. Här är programmet och här är bloggen. Läs gärna vår intervju med Kristina Blom från festivalen.

  Dessutom är det konsthantverksstafett på Röhsska Vernissage för Pia Aleborg lördag kl. 13.00. Utställningen pågår till den 19 april. Se mer i nyheten nedan.

  Och på lördagkväll får man inte glömma Earthhour, släck ljust mellan halv nio och halv tio och prata konstruktivt om miljön och framtiden. Läs mer på earthhour@wwf.org.au