ADA-rabatt på MedieAkademin

Den 25 november är det MedieAkademin ange via ADA när du anmäler dig så får du rabatt.

I år handlar det om Solidaritet. - den nya digitala revolutionen?

Under 60- och 70talen var solidaritet den generationens främsta modeord. Under 80- och 90-talen tyckte många att ordet kändes slitet och urvattnat. Nu i, den ekonomiska snålblåsten, tycks istället ordet ha blivit aktuellt igen. Girighet och egoism upprör. Ersätter de solidaritet och rättvisa får vi ett roffarsamhälle där den starkes rätt råder istället för vårt gamla folkhem. Nu hoppas fler på nätet som den nya demokratimotorn. Tidigare svaga grupper syns och hörs. Bloggar påverkar både medievärlden och det politiska samtalet. 

Det handlar om vad begreppet solidaritet står för idag och hur den unga generationen ser på solidaritet utifrån ett socialt medieperspektiv.

MedieAkademins höstseminarium äger rum i Göteborg den 25 november kl 10.30 - 17.00 på Elite Park Avenue Hotel, Kunsgsportsavenyn 36 - 38.

Som ADA anhängare får du rabatt, gå in på www.medieakademin.se och ange "via ADA" efter företag i det fältet, så får du betala 2 900 kr istället för 3 500 kr, ex. moms.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng