Konstutställning ARJUNA GEIR AASEHAUG

Konstutställning ARJUNA GEIR AASEHAUG

Publicerat 2020.03.21

ARJUNA GEIR AASEHAUG 21 mars - 5 april Vernissage lördag 21 mars kl 12-16 Välkomna!

I den här utställningen möts vi av Arjunas Geir Aasehaugs drömska och gåtfulla uttryck.

Arjuna arbetar först och främst med akryl på duk. Han är intresserad av kontraster både i det tekniska och det tematiska, och undersöker gärna motsättningar och olika egenskaper som lever sida vid sida i världen. ”Jag söker på ett poetisk sätt att säga något om ensamhet, isolation och förgänglighet i den mänskliga tillvaron. Jag utforskar också mötet mellan vår inre värld och den yttre; rum och rörelse i rummet. Man finner ofta människor eller djur som vandrar inöver i ett odefinierat landskap; människor ofta bara som en skugga eller en silhuett. Tid och arbetsprocess är också viktiga stickord: Jag vill att det ska finnas spår av tid och arbetsprocess i mina målningar. Ofta flera lager av olika världar uppe på varandra.” Arjuna Geir Aasehaug har haft flera separatutställningar i Skandinavien de senaste åren, och han har deltagit i jurybedömda utställningar; bl.a. den erkända Höstsalongen i Edsvik Konsthall båda 2015 och 2018.
Han är född 1967 i Bergen, Norge och idag bor och arbetar han i Partille utanför Göteborg.

Här kan du läsa mer om Arjuna och se bilder på hans målningar: http://www.rivercitygallery.se/konstnar/arjuna-geir-aasehaug/

Öppettider: Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16 Mån-tis stängt, ons-tors kl 12-18, fre-sön kl 12-15 Övriga tider enligt överenskommelse.

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med buss 58 eller bil. Gratis parkering i två timmar på gatan. Alternativt Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Telefon: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se Hemsida: www.rivercitygallery.se

Datum: 2020.03.21

Tid: 12:00

Plats: River

Arrangör: River

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se