Jul Pop-Up Designmarknad

Jul Pop-Up Designmarknad

Publicerat 2021.12.04

Varmt välkomna på Jul-Designmarknad!

När Decembermörkret kryper sig på så behöver vi boka in mysiga/roliga/peppiga saker som skänker ljus i tillvaron. Detta är just en sådan tillställning!

Fem olika designers dukar upp ett smörgåsbord med allt ifrån smycken till textilier, fina gåbort-presenter, återbruk, dekor och klappinslagnings-essentials. Ett optimalt tillfälle att shoppa årets julklappar. Och ni vet väl det bästa med att handla från småföretagare? Unika, handgjorda saker i små upplagor! Dessutom är det mycket snällare mot miljön.

Välkomna hit och fynda julklappar, ta en fika, eller varför inte både och.

Ni hittar oss i föreningslokalen på gatuplan på Doktor Forselius gata 14C i Göteborg.

Lördag 4/12 kl 11-17 Söndag 5/12 kl 11-15

Medverkande Designers:

DesignBy Ewa Samuelsson

Designar stilrena & uttrycksfulla silversmycken med grafiska linjer och karaktär. Alla smycken är handgjorda, personliga och unika..."inga är exakt lika de andra". På marknaden kommer det att finnas örhängen, ringar & halsband i silver men också en del i mässing. Även en del återbrukade produkter och grafiska prints.

OH HAPPY! Textile & Decor

OH HAPPY! säljer, precis som namnet säger, produkter som gör dig glad! Främst trycksaker, dekor och blommor till bröllop och fest men…. När julen närmar sig, då hittar du massvis med härliga gåbortpresenter, inslagningsessentials och dekor hos OH HAPPY!

SUNEBO Interiör och Design

Sunebo är en inredningsbutik som designar och tillverkar textilier och posters i små serier för att få till den unika känslan. Vi säljer bland annat handgjorda kuddfodral, necessärer och handdukar till kök och bad och i serien ”ZOO by Sunebo” finns våra egendesignade posters och prydnadsdjur.

JOMO Pizza Tillverkar accessoarer, hemtextilier, babyplagg och annat kul i mindre upplagor. Det mesta görs av återbrukade material - favoriten är urtvättad och gosig bomull...

Paulina Josefin Design

Paulina Josefin Design tillverkar lättviktiga och unika örhängen i polymerlera. Enkla former med en lekfull twist. Med en stark hållbarhetsfilosofi så tillverkas bland annat bivaxdukar av återbrukade tyger. Dessutom får gamla bortglömda krukor och kökshanddukar ett nytt liv.

Kika gärna in på våra instagramsidor för att se närmare vad vi gör!

https://www.instagram.com/ewa_samuelsson_design/ https://www.instagram.com/ohhappy.se/ https://www.instagram.com/sunebo/ https://www.instagram.com/jomo_pizza/ https://www.instagram.com/paulinajosefindesign/

Vi ses i December!

Datum: 2021.12.04

Tid: 11:00

Plats: Föreningslokalen Doktor Forselius gata 14C

Arrangör: PaulinaJosefin Design

Webbsida: https://facebook.com/events/s/jul-pop-up-designmarknad/249102127174989/