Bild: BRG

 Bild: BRG

Omvärlden

Ska ni med till Hong Kong?

Publicerat 2014.02.06

  • Asien
  • Design

Hong Kong jobbar hårt på att hitta sin nya roll från Gate Way till Kinas skyltfönster. Därför investerar dom mycket i olika projekt.

Mässan Hong Kong Business of Design Week är ett sånt exempel och Sveriges Generalkonsulat i Hong Kong har kommit överens med Hong Kong Design Centre att Sverige ska vara partnerland för mässan 2014.

Det innebär att svenska staten får en central utställning på cirka 150 kvad­ratmeter under mässan. Motprestationen består i att Hong Kong Design Centre står för resa och uppe­hälle för 20-25 svenska talare under mässan. Hong Kong Design Centre kommer  att besöka Sverige i första delen av mars för att hitta talare.

Du är mycket välkommen till ett möte kring förutsättningarna att delta på Business of Design Week i Hong Kong. Det är på BRG (Business Region Göteborg)  17 feb 12.00-14.00, Norra Hamngatan 14, Göteborg. Mötet handlar både om bli utvald som inbjuden talare och att vara utställare på mässan. Platserna är begränsade  och först till kvarn får först mala.

Information kommer att ges av:
Anne Höglund UD Ambassadör Enheten för Asien och Oceanien
Ulricca Rizzo UD mission Hong Kong Business Design Week
Björn Segerblom Overseas Representative Hong Kong Science & Technology Parks Corporation
Madelene Kornfehl HKTDC Nordics Hong Kong
Ulf Landin, Business Region Göteborg

Lunchbuffe serveras  kl 12.00 anmäl dig till karin.holmgren@businessregion.se. Svara senast torsdag den 13 feb kl 16.00 om och informera om allergier eller andra matbegränsningar.