Foto: Camelia TWU via Flickr CC

 Foto: Camelia TWU via Flickr CC

ADA TYCKER

Din del i framtiden

Publicerat 2016.04.01

    Grön omställning, väntar du på den eller är du en del av den? Som kreatör har du stor påverkan på framtidens normer och beteenden, detta ger dig ansvar. Kravet på ta ansvar må vila tungt men det finns stora belöningar att hämta för att leda vägen mot en bättre värld.

    Omställningsprocesser leder alltid till nya behov och nya möjligheter. Eftersom kreatörer ofta får nya idéer och löser problem tycker vi att de också borde vara med och få vinsterna de ger. Men då måste ni vara med och äga, utveckla och förvalta dessa idéer. Värdet av idén uppstår först när den görs till något som går att använda då går från idé till innovation.

    För innovation behövs fantasi och kreativitet, men också sakkunskap realiseringsförmåga. Därför ska vi skapa tillfällen för att dra igång innovationsprocesser i grupp. Vi vill få med både kreatörer, ämnesexperter och entrepenörer. Vi kommer facilitera processerna metodiskt men det är ni själva som behöver ta det vidare till företag, produkter eller tjänster. Men hjälp finns att få även här.

    Vi börjar med se vad som går att göra utifrån cykel och cykling, för det måste bara växa. Hoppas några av er vill vara med, mer om det här>>

    Allt gott,
    //Rasmus Heyman