Bild från sid 629  i "The Wheel and cycling trade review" (1888) Internet Archive Book Images/Flickr Creative Commons.

 Bild från sid 629 i "The Wheel and cycling trade review" (1888) Internet Archive Book Images/Flickr Creative Commons.

ADA gör

ADA gör: Cykelinnovation

Publicerat 2016.03.30

Cykeln är genialisk, räddar både hälsa och miljö. Men allt kan bli bättre. Dessutom finns det massa möjligheter att utveckla kring själva cykeln.

Cykelrevolutionen har bara börjat. Och intresset för cykling växer. Både de som i hög hastighet cyklar till och från jobbet och de som mer cruisar fram på sin cykel ökar i antal. Vi ser också allt fler cykelformer, Christianiacykeln börjar bli allt vanligare, fler el-cyklar, nya tillbehör och smarta sätt att dela. Inom cykling finns förutsättningar att skapa såväl stora världsföretag som lyckliga småföretag.

Nu ger vi dig ett tillfälle att spåna idéer tillsammans med andra som är sugna på att hitta på nya företag, produkter eller tjänster kring cykel och cykling med dig. Vi försöker få ihop en grupp som består av hälften kreatörer och hälften cykelexperter/branschfolk.

Du behöver vara driven, ha cykelintresse och sugen på att dra igång något nytt.

Under workshop 1 (21/4) identifierar vi tillsammans mängder med nya möjligheter. Alla får ta del av alla nya möjligheter som identifieras under workshopen. Och var och en gör sedan efter workshopen sin egen analys av vilka nya möjligheter som också är nya marknadsbehov och värda att ta vidare.

I den efterföljande workshopen (3/5) erbjuds de som vill arbeta vidare med något ett tillfälle som kan behövas för att komma igång.

Staffan Johansson, grundare och creative facilitator, på Staffans UB leder workshopen.

Anmäl dig snabbt till info@adasweden.se. Det är ett begränsat antal platser.

Tid: 21 april 13:00-17:00 och 3 maj kl 13:00-17:00. Plats: BRG Norra Hamngatan 14.