Av Albert Engström för Propaganda Centralen N. E. J.

Av Albert Engström för Propaganda Centralen N. E. J.

Ideologins ansikte

Tre veckor kvar till valet och vi tänkte tala om valaffischer. Vi börjar från början (ca 100 år sedan) och jobbar oss framåt till dagens valrörelse. Det blir analyser och kommentarer om vilka budskap som har klarat tidens tand bra men som kanske ändå inte fungerar bra idag? Hur speglas olika tidsandor kommunikation?

Med oss har vi Fredrik Jerlov och Bengt Johansson.

Fredrik är grundare till Jerlov Kommunikation. Han har ett stort politisk engagemang men den här gången lägger han det åt sidan och riktar in sig på kommunikationsaspekterna.

Bengt är professor på JMG och bloggare. Han specialiserat sig på politisk reklam och myndigheters opinionsbildande verksamhet.

Självklart blir det också utrymme för era åsikter och frågor.

VAR: Bliss, Magasinsgatan 3
NÄR: 8 september, kl 17:30-18:30

Det är lika gratis som alltid men du behöver anmäla dig till info.ada@businessregion.se, platserna är begränsade och först till kvarn gäller och ibland blir det fullt fort så vänta inte…

Läs för övrigt gärna Demokratins estetik i 1999 års demokratiutredning vare sig du ska gå eller ej.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng