Framtidens varumärken

 I decennier har vi fått höra samma marknadsföringsmantra: Var konsekvent, var konsekvent, var konsekvent.Men på senare år har röster börjat höras som varnar marknadsförare för att vara alltför tjatiga. Lätt i teorin - svårt i praktiken. Med de sociala medierna öppnas nya möjligheter. Men det sker inte utan förluster - när budskapen sprids från konsument till konsument ställs de traditionella marknadsföringsreglerna på huvudet. Hur påverkar övergången till sociala medier vår syn på varumärken och våra möjligheter att arbeta med dem?

Här presenterar Ph. D Pernilla Jonsson ett antal konsekvenser av övergången till sociala medier för framtidens varumärken. Artikeln är skriven till Kairos Futures nyhetsbrev Watching nr 9/2009.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng