Vernissage Metamorfos

Vernissage Metamorfos

Om Metamorfos
Allt började med ett besök på en bilkyrkogård i Värmland sommaren 2017. Mitt bland alla potentiella standardbilder på rostande bilvrak, på höjden och tvären, blev jag stående och tittade på resterna av lacken, en gång så blank och välpolerad. Lackrester som numera mest liknade abstrakta målningar. Färger som blekts av väder och vind, åldrats och patinerats. Billack som genom sitt förfall återfötts, som någonting nytt och vackert, för ett tag innan allt rostar bort och för alltid försvinner.
Följ med mig och upptäck abstrakta målningar, främmande landskap, kuster, stormar, oväder, mystiska former och okända djur. Allt skapat av naturens krafter.

Joakim Ahnfelt (f 1964) från Göteborg har vid sidan av sitt arbete som Art Director varit verksam som fotograf med egna projekt sedan början av nittiotalet. Han är konceptuellt inriktad och arbetar främst med serier och teman, ofta under längre tid. Ständigt iförd keps pendlar han efter behov mellan analogt storformat och digital småbild. Drivkraften ligger i en önskan att förstå sig själv och sin omgivning genom att ge en personlig och oväntad vinkling av verkligheten. Hans influenser kommer lika mycket från musik, film och litteratur som från konst och fotografi

  • Datum: 2019-10-12 till 2019-11-06
  • Tid: 12:00 till 16:00
  • Plats: Artphotocollection, Alfhemsgatan 5/Olivedalsgatan 18
  • Arrangör: Artphotocollection
  • Webbsida:logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng