Rural Talks #5

Publicerat 2019.10.26

Relationer och Ledarskap inom kreativa och kulturella näringar.

Vi vill ha ledare som ser, känner och lyssnar på sina medmänniskor. Att vara ledare idag innebär att samarbeta och se allas potential som växande. Vi tror att det finns utrymme för att testa nya metoder och att det är bland unga kulturarbetare och kreativa entreprenörer som det kan börja. Den 26 oktober kommer ”Relationellt ledarskap” att hållas i Uddebo, 10 mil utanför Göteborg, i samarbete med ADA Sweden.

VAD? En utbildning om relationellt ledarskap för personer och verksamheter inom kreativ och kulturell näring.

VARFÖR? I en tid där stor tonvikt läggs på effektivitet, resultat och struktur är det lätt att glömma bort det som ligger till grund för allt mänskligt samarbete i alla tänkbara organisationer: relationer. Därför bjuder vi in till en utbildning inom ledarskap med fokus på relationer.

HUR? Föreläsningar varvas med gruppsamtal och övningar där deltagarna får möjlighet att: -Synliggöra olika slags ledarskap. -Reflektera över hur vi upplever olika relationer. -Reflektera över hur vi upplevs av andra i olika relationer. -Träna på verktyg för att ta initiativ, skapa struktur och fördela ansvar.

VEM? Utbildningen riktar sig till den som vill: Träna och utvecklas inom ledarskap och relationer. Utmana och utmanas i sitt sätt att vara ledare. Bygga relationer med samhällsengagerade människor från olika delar av samhället, i synnerhet inom det kreativa och kulturella området.

Utbildningen riktar sig särskilt till deltagare inom kreativa och kulturella näringar men deltagare från andra bakgrunder och erfarenheter uppmuntras för att skapa en dynamisk och spännande miljö.

Välkommen! Caroline Bergmann 07601010789 caroline.bergmann@uddebo.se

Datum: 2019.10.26

Tid: 09:00

Plats: Världshuset i Uddebo

Arrangör: Caroline Bergmann, Uddebo

Webbsida: