Öppen visning: Ocean Plastics

Öppen visning: Ocean Plastics

Vilken roll spelar design i miljöfrågan? En ny generation formgivare söker svar på denna brinnande fråga. Följ med på en visning i utställningen Ocean Plastics och se designprojekt som på olika sätt förhåller sig till plastproblemen i haven.

Mänsklig aktivitet, innovation och produktdesign innebär klimatförändringar och miljöförstöring. Men nya lösningar inom designområdet kan också ha en positiv inverkan på en av vår tids stora ödesfrågor – miljöförstöringens påverkan på havsmiljön.

Välkommen på visning av utställningen Ocean Plastics och hör om design som ifrågasätter människans relation till havet, strategier för att städa upp haven, återvinning av befintliga plaster och potentialen med bioplaster.

Fri entré till aktiviteten under Gothenburg Culture Festival. Vill du besöka övriga museet gäller ordinarie entréavgift (dagsbiljett: 60 kr, årsbiljett: 100 kr och fri entré under 25 år).
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng