Kulturvandringen i Hammarkullen 2019

Publicerat 2019.10.05

Kulturvandringen i Hammarkullen 2019 Konst, musik, dans, poesi och hantverk

Lördag den 5 oktober öppnas Hammarkullen för nionde året i rad för Kulturvandringen i Hammarkullen. Dagen kommer vi att bjuda på konstutställningar, livemusik, dansuppvisning, poesiuppläsning av lokala poeter guidad konstvandring och tempeltur. Mat från olika kulturer kommer att säljas. Under kulturvandringen kan besökarna gå runt i området med en karta i handen och besöka platser där de olika aktiviteterna presenteras. Kartan delas på plats och gör det möjligt att på ett enkelt sätt och i sin egen takt hitta det man är intresserad av.

Tid: Programmet för dagen börjar kl. 12.00 till 17.30 Var: Olika platser i Hammarkullen, Folkets hus, Hammarkulletorget, Mixgården, Bredfjällsgatan, m.m. Programmet. www.facebook.com/kulturvandring och https://www.kulturvandringihammarkullen.com/

Kulturvandring i Hammarkullen arrangeras av Hammarkullen 365 / Karnevalskommittén i Hammarkullen-HAM-SAM i samarbete med lokala aktörer, föreningar och institutioner. Med stöd från Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad Kultur, Bostadsbolaget, Folkets hus Hammarkullen, HGF.

Datum: 2019.10.05

Tid: 12:00

Plats: Hammarkullen

Arrangör: av Hammarkullen 365 / Karnevalskommittén i Hammarkullen-HAM-SAM

Webbsida: https://sv-se.facebook.com/Kulturvandring