Föreläsning: Disposable - Ett gult plagg eller en andra hud?

Föreläsning: Disposable - Ett gult plagg eller en andra hud?

I samband med Du är hålls en föreläsning med Meira Ahmemulic som medverkar i utställningen med kortfilmen Ett språk måste vinna.

Meira Ahmemulic, konstnär och författare från Göteborg, pratar utifrån sitt konstnärskap och visar färdiga och ofärdiga arbeten. Ahmemulics arbeten tar ofta utgångspunkt i Angered där hon är uppväxt och i motsättningarna i det svenska samhället vad gäller klass, språk, migration, arbete och rasism.

Meira Ahmemulic, född 1974 är konstnär och författare, uppväxt i Gårdsten. Hon har en magisterexamen i samtidskonst från konstakademin Valand och har också studerat på konstakademin vid Kelaniya University i Colombo.

Plats: Studion, samling i entrén. Entré: vuxen 60 kr (engångsbesök) eller årsbiljett (100 kr). Fri entré för dig under 25 år. Begränsat antal platser. Platsbiljetter finns att hämta i entrén från den 20 september. I samarbete med vänföreningen Konstmuseets Vänner.

Välkommen!

Bild: Meira Ahmemulic, Stillbild från videoverket Disposable, 2019.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng