Event Jane Gbg: The Power of Voice

Event Jane Gbg: The Power of Voice

Jane är en ideell förening vars syfte är att synliggöra, uppmuntra, inspirera och utgöra ett bollplank för kvinnor inom kreativa näringar. Föreningen startades ur en önskan om att uppnå ett större utbyte bland kreativa kvinnor i regionen, hitta förebilder och synergier, stärka våra roller på arbetsmarknaden och försöka stilla vår ständiga inspirations- och kunskapstörst.

Alla pratar om Voice! Voice är en pågående digital revolution vi alla behöver förhålla oss till. Med virtuella assistenter och allt fler som använder röststyrning måste företag ta ställning till hur deras varumärke låter i en konversation och vem är personen bakom rösten?

Men denna kväll står du och din röst i centrum! Vi är nyfikna på hur du låter och hur du finner inspiration att få större tillgång till dig själv genom din röst! Till vår hjälp har vi Marta Parkman, auktoriserad CVT-pedagog (Complete Vocal Technique) och under kvällen får du en inblick hur du maximerar din röstkapacitet och hittar kopplingen mellan kropp och röst.

Pris:
150 kr för Jane-medlemmar
200 kr för nya ansikten

Varmt, varmt välkomna!
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng