31 Januari - välkommen till Företagarna för lunch och information om Hantverkshuset - den kreativa arbetsplatsen för framtidens hantverksföretag!

Publicerat 2020.01.31

Nu startar vi en spännande arbetsplats för hantverksföretag som vill utveckla sin verksamhet och skapa tillväxt. Hantverkshuset kommer att bli en plattform för utveckling av hantverksyrket. Vi söker till en början ca 20 hantverksföretagare som ges möjlighet att bedriva sin verksamhet i huset. I Hantverkshuset kommer det att finnas gemensamma ytor såsom verkstad, showroom, utställning och möjlighet till försäljning. Huset drivs av en verksamhetsledare som arbetar för att utveckla huset som coworking space. Du som hantverksföretagare får möjligheter till affärsutveckling, kompetensutveckling, rådgivning och samverkan med andra företag.

Datum och tid: 31:e januari 12 – 13.15 Plats: Företagarna, Erik Dahlbergsgatan 3, Göteborg Anmälan & frågor: Petra Lindskog petra.lindskog@foretagarna.se Vi bjuder på en enklare lunch så vänligen uppge eventuella allergier.

Varmt välkommen!

Datum: 2020.01.31

Tid: 12:00

Plats: Företagarna, Erik Dahlbergsgatan 3, Göteborg

Arrangör: Företagarna

Webbsida: