Bild: Partha S. Sahana/Flickr Creative Commons

 Bild: Partha S. Sahana/Flickr Creative Commons

ADA gör

Work in peace

Publicerat 2016.05.17

/// FULLSATT/// Hur är det med fokus när du jobbar? Kreativitet och idégenereringen i det du gör? Självkänslan i förhandling och/eller i yrkesrollen? Detta handlar om mentala förmågor och det påverkar ditt arbete som kreatör något oerhört. Därför vill vi ge er redskap att utveckla och stärka dessa förmågor.

Vi anordnar en kväll på temat sinnet och kreativiteten. Den kommer att innehålla både träning och teori. Som guide har vi Pål Dobrin, meditationslärare, utvecklare av redskap för känslofärdigheter och föreläsare. Pål är bland annat en av Sveriges tre lärare certifierade att hålla utbildningar inom Cultivating Emotional Balance, samt meditationslärare på Yogobe.

Platsen blir 3:e Våningen vid /Klippan/Röda Sten, Sockerbruket 9. (karta)

Kl 17 den 31/5 öppnar vi dörrarna, och det hela beräknas starta 17.30. Vi håller på i 2 timmar med en liten paus i mitten.

För att ni inte ska klappa ihop så sent på kvällen så ser vi till att det finns lite fika, frukt och andra nyttiga saker men kom helst inte vrålhungrig.

Det kostar inget att delta men du behöver anmäla dig på info@adasweden.se, och platserna är begränsade så först till kvarn-principen gäller. ///FULLSATT/// Väntelista finns.