Bild: Lollyman/ Flickr Creative Commons

Bild: Lollyman/ Flickr Creative Commons

Vi söker en produktionsledare!

Nu söker vi en person med grymma uppstyrningsskills och de berömda bollarna i luften-förmåga. Vi har nämligen många bollar i luften! Och vi behöver någon med insikt i vår värld (= er värld) som kan rådda med mycket av det praktiska. Vi ordnar event regelbundet, jobbar mycket med innehållsproduktion till vår hemsida, vi jobbar i både Göteborgregionen och Västra Götalandsregionen och vi har även andra projekt som pågår, som tex PopUpstudion i Bergsjön och en mängd olika samarbeten som löper parallellt.

Arbetets innehåll
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en innehållsproducent/redaktör som har till uppgift att omvärldsbevaka området och skapa innehåll. Du kommer vara den som håller i strukturerna och ser till att arbetet sker i rätt ordning så att våra insatser får full verkan. Du står för det praktiska arbetet kring mötesplatser och aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter är:
> Planering, samordning och genomförande av olika insatser inom ADA, såsom t.ex. seminarier, offentliga samtal och workshops

> Uppföljning och dokumentation av utförda insatser 
> Administration: boka talare, boka lokaler, hantera anmälningar etc.
> Tidsplanering

Utbildning 
Utbildning i Produktionsledning eller motsvarande som är relevant för tjänsten

Erfarenhet
Vi söker dig som har kunskap om kreativa näringar och speciellt fokus på ADA:s områden reklam, design, arkitektur, foto, film, mode och kommunikation – regionalt, nationellt och i viss mån också internationellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av produktionsledning inom reklambyrå eller liknande verksamhet. Du vet hur man söker och sammanställer statistik och dokumentation. Du har erfarenhet av att hantera digitala kanaler och skriva för web och sociala medier.

Egenskaper
För att passa in i rollen ser vi att du har ett intresse för näringslivsfrågor. Du kan jobba självständigt och har lätt för att se möjligheter. Du är en ”doer” och kan hantera flera projekt samtidigt. Du är kostnadsmedveten. Alla medarbetare på BRG förväntas vara lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start snarast och fram till 2016-12-31. Frågor om tjänsten besvaras av Rasmus Heyman chef för KKN-området på BRG, tfn +46 313676153. Se mer om ADA på www.adasweden.se. Ansökan skickas till Lena Altbrink, lena.altbrink@businessregion.se Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2016-03-11.

Platsannonsen i sin helhet finner du även på Business Region Göteborgs hemsida här

--------------

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för de som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

ADA - en verksamhet inom Business Region Göteborg AB - främjar kreativa näringar i Göteborg och Västsverige. ADA:s uppdrag är att skapa goda förutsättningar för att Göteborg och hela regionen attraherar, lockar till sig och behåller nya aktörer inom de kreativa näringarna (regionalt, nationellt och internationellt). Minska braindrain, d.v.s. utflyttning av talang samt att kompetens från de kreativa näringarna kommer samhälle, medborgare och näringsliv till nytta.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng