Bild: Alexandra Lindberg/BornsteinLyckefors

Bild: Alexandra Lindberg/BornsteinLyckefors

The grand tour

BornsteinLyckefors är våra samarbetspartners när det gäller en förstudie för ett av våra 2021-uppdrag, det som handlar om att skapa och släppa fritt kreativa platser i stan. Tillåtande oaser heter det.

Nu har de varit i Eindhoven, Rotterdam och Helsingfors och denna torsdag i slutet av september är dom i Köpenhamn. Och vidare ska dom. De träffar  relevanta personer och kollar på liknande projekt. Samlar ihop goda (och dåliga) erfarenheter. Så att vi får bästa möjliga benchmarking i vårt projekt.

Bilden är på Suvilahti (Södervik på svenska), en gammal gas- och elfabrik i Helsingfors som nu hyrs ut till aktörer inom kultur.

Jo - vi håller ju på med två förstudier inför 2021-jubileet. Den andra heter Världens bästa stad när det regnar och det är Jesper Larsson som är vår samarbetspartner där. Bägge två slutpresenteras i slutet av november.

(Här kan du se övriga förstudier.)

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng