Bild: Smithsonian Institution/Flickr The Commons

 Bild: Smithsonian Institution/Flickr The Commons

Affärer

Starta eller utveckla ditt företag?

Publicerat 2014.05.10

  • Affärer
  • BRG
  • Pengar

Det finns så många frågor när man är på gång att starta ett företag, har ett företag men vill växa eller har en idé som man vill utveckla till kanske ett framgångsrikt företag. Det är inte alltid enkelt att navigera i dessa lägen. Men du är inte ensam, många vill hjälpa dej.

Det finns en hel del gratis rådgivning att få men det är inte alltid lätt att hitta rätt person eller organisation därute. Men VGR reder ut härvan med ett par fina länksamlingar. Både till företagsinkubatorer och till rådgivning när det gäller företagande eller nystart i Västra Götaland. Och på nya sajten Genväg.nu, där finns det mesta samlat. Den skall fungera som en onlineinkubator! Modeink är en inkubator för företag med textil inriktining, och på Brewhouse finns ett flertal olika inkubatorsprogram fortlöpande.

Och Business Region Göteborg visar var du kan hitta Riskkapital, där kan du dessutom läsa om de krav som finns för kapitalanskaffning. Viktigt att känna till om du behöver pengar.

Om du behöver råd och hjälp med att finna nya nätverk och verktyg för att utveckla ditt företag eller starta nytt finner du detta hos Företagsutveckling här på BRG.