Bild: Pecha Kucha GBG

Bild: Pecha Kucha GBG

Pecha Kucha söker folk!

Nu är Pecha Kucha på gång igen efter ett tags tystnad. Vi har omorganiserat bakom kulisserna kan man säga. Numera är det inte ADA som står bakom utan Business Region Göteborg. Innehållet ska dock vara med samma känsla! Inför nästa tillfälle 14/5, samt höstens tillfällen, så söker vi nu folk som vill vara med och presentera. Kanske är det du själv eller så vet du nån du vill lyssna på?

Vi brukar säga att vi vill lyfta viktiga tankar och låta kreativa människor mötas (snarare än att lyssna på säljpitchar). Publiken består av främst kreatörer inom reklam, design eller konst, men också alla möjliga andra! Det brukar komma ca 2-300 pers varje gång. Vi tar inget inträde och det utgår inget arvode. Däremot bjuder vi talarna på mat, ett glas vin och lite trevlig samvaro strax innan vi kör igång.

Så, hör av dig till katarina.clase@businessregion.se och tipsa om dig själv eller någon annan!

Här kan du läsa mer om Pecha Kucha Göteborg och här på Youtube och här på Facebook kan du se alla gamla presentationer.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng