Bild: ADA

 Bild: ADA

Lokalt

Påskhelgens götta

Publicerat 2012.04.04

    Nu går vi in i den totala godiskoman snart. Påskäggen rullar kring fötterna på oss. Men - vill man så kan man bryta frosseriet med att göra saker. Här kommer vårt påskägg med helgtips i god tid för de som tar långhelg. Vi ses!

    (Några tips har vi återanvänt från vårt nyuppstartade nyhetsbrev. Prenumerera på det om du inte redan gör det)

    Skärtorsdagen bjuder på TEDxGöteborgChange, ett dirtektsänt TEDx från Berlin på temat Den stora bilden, med talare som Melinda Gates och Jeff Chapin. Chris Anderson är moderator. Här kan du läsa mer.

    Det blir en lokal Burning Man-ritual i Göteborg på påsken. Långfredagen den 6 april byggs det ett påskägg i Landskeppets lokaler i Klippan, lördagen den 7 april eldas det upp. Gränslandet utlovas. Läs mer på Facebookeventet.

    Konstutställningen Svart Ljus om bl a svartklubbseran i Göteborg med bl a Annika von Hausswolff och Freddie Wadling  visas över helgen i Svenska Grammofonstudion. Här finns det mer info.

    Canbdestino släpper sin programtidning för hela sommaren, det blir släppfest på Yaki-Da. Här läser du mer.

    På lördag är det GAS  (Gothenburg Art Sounds) festival del 1 på RioRio. Midaircondo spelar. Andreas Tiiliannder utlovas spela dansmusik. Och mycket er såklart. Kolla här för detaljerad info.

    I Ranrike, (norra Bohuslän) är det konstrundan som heter Kvirr hela helgen. 46 personer öppnar sina ateljeer /verkstäder. Från Strömstad ner till Lysekil. Här kan du läsa mer.