Bild: Omforma

Bild: Omforma

MAKT/EGENMAKT

Den 7 januari är det premiär för utställningen MAKT/EGENMAKT på ICIA Konsthall. Utställningen visar åtta normbrytande designers som genom sin praktik medverkar till att omfördela makt. Ett arbetssätt som både designfältet och samhället i stort har mycket att lära av. Medverkande konstnärer är: Vanessa Fernandez, BOOM!, Malin Busck, Emelie Röndahl, Dawn Wong, Majority Design, Catherine Anyango Grünewald och Stoorstålka.

I samband med utställningen görs ett seminarium för alla som är intresserade av politik, design, diversitet och kreativitet. Den 10 januari händer det. Seminariet är kostnadsfritt men du behöver anmäla dej här.

Omforma är en Göteborgsbaserad ideell förening som sedan 2015 arbetat med att påverka arbetslivet i designbranschen till att bli mer feministiskt, intersektionell och inkluderande.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng