Bild: Karin/ADA

Bild: Karin/ADA

Nästa KKN-forum!

Höstens KKN-forum "Plats för kultur?" handlar om vilken plats kulturen och kreatörer egentligen får ta i staden? Och varför är det viktigt? Kom och lyssna på våra specialinbjudna talare, träffas sen runt borden och diskutera frågan! Syftet med de KKN-forum som BRG anordnar är att föra samman alla som är av vikt för de kulturella och kreativa näringarna: näringslivet, akademi, offentlighet, politik och vilka fler som kan tänkas vara intresserade!

Talare är

Charlotta Mellander, professor i nationalekonomi vid Jönköpings universitet och en av landets främsta experter inom regional utveckling som bland annat utvecklat teorier kring vad som attraherar kompetens och då även kulturens roll i det hela.

Anna van der Vliet, grundare och konstnärlig ledare på ICIA - Institute for Contemporary Ideas and Art och driver konsthallen på Ringön. Hon har författat ett flertal strategier för konst i stadsutvecklingsprocesser däribland hur Göteborg kan arbeta med konstnärlig produktion.

Cina Gasparini, utvecklare av kulturmiljöer för Higab som varit med och skapt möjligheter för det Gathenhielmska Huset i Majorna att bli ett kulturellt nav för det alternativa och fria kulturlivet runt Stigbergstorget.

KKN-forum hålls den 3/12 på Röhsska museet, kl 15-17.30. Gratis men först till kvarn! Senast anmälan den 29/11.

>> Här anmäler du dig

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng