Lucka 10

Det blåser förändringsvindar på ADA. Från och med 2020 är ADA en ideell förening uppburen av partners från framförallt de kreativa näringarna. Vilka de är, vad ADA ska fokusera på och hur allt kommer se ut visar sig efter nyår. Fram till dess jobbar vi även om den här sidan en del. Lite som en storstädning kan man säga. Rensar, ger bort och tar fram igen. Efter nyår får ni se hur det blev.

I storstädningen har vi hittat så mycket fantastiska intervjuer, spaningar och tips som vi gärna vill dela med oss av igen. Så lucköppningen hos ADA såhär halvvägs in i advent blir en minneskavalkad som sig egentligen bör innan Jul och Nyår.

Först ut är den danska arkitekten Kirsten Kroghs tankar om Megacities från 2007. Hon utgick från hennes dåvarande hemma stad Mexico City när hon beskrev 3 projekt där designers och arkitekter utmanades i problemlösing som har med Megacities att göra.

Lucka 10; Projects from the Megacty

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng