Foto: Lindholmen Science Park

 Foto: Lindholmen Science Park

Aktiviteter

Lindholmen behöver dig!

Publicerat 2012.05.22

    Sedan varvet lade ner för snart 40 år sedan har mycket hänt på Lindholmen. Området har blivit ett centrum för hightechföretag, industri, skolor och forskning. SVT, SR, Chalmers, GU, Volvo, Ericsson och massa andra finns där. Men ni kreatörer behövs också, industrin ropar efter er!

    Lindholmen Science Park är en arena för innovation, företagande och utbildning. Dom samlar världsledande forskning och innovation inom framförallt mobilt internet, design och intelligenta fordon och transportsystem. Dom har dessutom helikopterperspektiv på Lindholmen och vill gärna öppna upp området för kreatörer. Därför tänkte vi koppla ihop er med några av nyckelspelarna där.

    Niklas Wahlberg vd Lindholmen Science Park kommer att dra de stora dragen om området och vilka behov av kreatörer som finns.

    Mia Leterius från Visual Arena med visualiseringsmiljö i världsklass kommer förklara hur ni kan tillgång till deras resurser, tex arbetsplatser, mötesytor, fetaste skärmen i norra Europa och mer. Se film här.

    Christian Riedl från Media Arena har som uppdrag att skapa förutsättningar för samarbeten mellan Göteborgs kreatörer och industrin på Lindholmen.

              

    Vi ses torsdag den 7:e juni kl 18:00 på Visual Arena på Lindholmspiren 3b, man kan ta gratisbåt från Rosenlund eller buss 16. Det kostar inget men anmäl dig till info@adasweden.se. Och vänta inte för platserna är begränsade.