Helgtips v.50

Läge för en drömpaus i julstressen? Annars är det sista chansen att besöka någon av stans alla julmarknader. Säkra kort för julträngsel är Haga Nygata, Nordstan och Liseberg.
-Knô daj in!

Eller så kan man ju gå ut och dansa sig en låt,

Vill du klubba men inte pallar brôtet kan vara med på premiären av Noir Blanche Gbg på House of Win-Win. Det är en ny alkoholfri klubbsatsning, med på dans, musik och lusten att bara vara sig själv! Lördag 18-23. Inträde, 40 kr åldersgräns, 20 år.

Årskurs 2 på HDK:s  kandidatutbildning har kollat på museivärlden med utgångspunkten; att synliggöra det osynliga under hösten. Resultatet ställs ut på världskulturmuseet. Lördag kl. 14.00 börjar vernissagen. 15.00 blir det samtal mellan Bianca Leidi, Världskulturmuseet, Maria Björk, Stadsmuseet och Mikael Nanfeldt, Konsthallen.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng