Bild: F&B/Humblebee

Experiment med Humblebee och F&B i PopUp-studion

Välkommen på elektronisk workshop! Imorgon (tisdag 9/2) är den första av F&Bs tisdagseftermiddagar i vår gemensamma PopUpstudion. Då ska Humblebee och F&B bygga en stad som lyser vid beröring med hjälp av conductive ink, dvs elektriskt ledande färg. Inga förkunskaper krävs. Denna gång vänder sig workshopen till högstadie- och gymnasieungdomar.

Nu har verksamheten i Pop-Upstudion i Bergsjön börjat sätta sig. Under våren kommer det bland annat vara möjligt för företagare i området att boka möten med reklambyrå för hjälp med varumärkesfrågor (för detta står Lövheden Cengiz), på tisdagar kommer Forsman & Bodenfors på eftermiddagarna ha ett programsom skall spegla verkligheten

Pop-Upstudion i Bergsjön är ett samarbete mellan Forsman& Bodenfors, Stylt Trampoli, White Arkitekter samt Designkanalen. ADA är initiatvtagare och lokalen sponsras av Familjebostäder. Nyfikenhet och behov av att utöka allas våra territorier och yrskesmöjligheter är syftet.

Läs mer, och anmäl er, här

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng