Bild: Caroline/ADA

Bild: Caroline/ADA

Creative Expat Meet Up #2

Go Creative är ADA:s satsning för internationella kreatörer/expats i Göteborg. Vi tror att för att känna sig hemma, kunna uppskatta och njuta av en stad ordentligt, så behöver man nära och givande relationer.

Så vi tänkte att genom Go Creative försöka skapa en lättsam och social plattform där man kan få träffa likasinnade eller inom samma bransch över ett glas eller en bit mat. Få dela sina idéer, kunskaper, erfarenheter och behov.

Vi träffas ungefär en gång i månaden – oftast ute på någon bar eller pub, ibland på någon byrå. Vår huvudprincip är att det alltid ska vara gratis.

Förra (första) gången sågs vi på Hagabion och den här gången tänkte vi besöka Yaki-Da. Tre trappor upp. 19:00 drar vi igång och hänger, minglar och lyssnar på Nordic Vibrations som spelar skivor. Efter 21 kan dom som vill fortsätta upp till Yaki-Da:s restaurang. Det kostar ingenting men du får gärna OSA till: info@adasweden.se

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng