"Nile River Delta at Night" Bild: NASA at The Commons/Flickr Creative Commons

"Nile River Delta at Night" Bild: NASA at The Commons/Flickr Creative Commons

ADA gör: Change is all around us by Fjord

Vår värld blir bara mer och mer digital, varje dag kommer nya, verkligt förändrande tekniker och tjänster. Se bara hur Pokémon Go har förändrat människors sätt att vara i staden. Eller hur Swish gör transfererandet av pengar till en mycket mindre krånglig historia. Men hur tänka design i detta som är en blandning av teknisk excellens, djup förståelse av människans behov och innovationsförmåga?

Fjord är en av de stora designbyråerna i världen med över 20 kontor på fyra kontinenter. De jobbar med digitala produkter och system och sätter servicedesign i första rummet. Nu kommer de till HDK för en föreläsning där de kommer hålla ett Rapid Innovation Talk. Där fokuserar de på den nya vågen av digital innovation ur konsumentens perpektiv och för att skapa nya och lönsamma affärer.

Läs mer om idén med Rapid Innovation Talk här

---

Tid och plats: Den 29/8 kl 17:00 till 18:30 på HDKs aula, Kristinelundsgatan 6-8

Föreläsningen hålls på engelska. Det är gratis att delta men vi vill ha din anmälan om deltagande i förväg till info@adasweden.se

----

Samtalet arrangeras av ADA och Business & Design Lab

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng