Tillskärarakademin i Göteborg söker lokalvårdare och vaktmästare/allt i allo

Tillskärarakademin i Göteborg söker lokalvårdare och vaktmästare/allt i allo

Publicerat 2019.12.05

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en skola som utbildar i textila hantverksyrken med fokus på kvalité, estetik och hållbarhet för mode och scenkostymbranschen.

Efter många år går vår lokalvårdare och vaktmästare/allt i allo i pension. Därför söker vi nu någon som tar över ansvaret för lokalerna på skolan

Tjänsten består till största delen av daglig lokalvård t.ex. städning av entré, lektionssalar och toaletter. Du kommer ha ansvar för ordning i student- och personalkök och ta ansvar för sophantering och grovsopor. Att vara allt i allo kan innebära iordningställande av lektionssalar, köra ärenden, byta glödlampor, ta hand om växter och trasiga stolar. Ibland behöver man laga diskmaskinen eller ringa en hantverkare.

På en skola som vår kan allt hända! Nästan alltid är det kul!

Kompetenskrav: • Kunskap om städteknik och städkvalitet. • Du är noggrann och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter • Du är en person som naturligt håller ordning och reda i ditt arbete • Du skall ha förmåga ett bemöta våra studenter och dina arbetskamrater professionellt och med ett glatt humör. • B-körkort är ett krav. • Då jobbet som lokalvårdare stundtals är fysiskt krävande ser vi gärna att du har en god fysik och att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. • Kunskaper i svenska språket är ett krav.

Tjänsten är på 50 %. Lön enligt Avtal med Arbetsgivaralliansen Sista datum för ansökan: 191231 Anställningen startar senast den 1 mars 2020. Det kan finnas möjlighet till tidigare startdatum.

Vill du veta mer om skolan se: www.tillskararakademin.se

För att skicka din ansökan eller få mer information kontakta rektor Sofia Höfvner Skogh på rektor@tillskararakademin.se eller tel. 031-15 22 75.