Mästerlig Marknadskoordinator

Mästerlig Marknadskoordinator

Publicerat 2019.03.15

Vill du vara göra oss ännu bättre? Välkommen! Nu söker vi en mästerlig marknadskoordinator till CA Andersson i Göteborg.

Gillar du när det händer saker? Bra, det här är jobbet för dig som trivs med omväxling i tillvaron. Som marknadskoordinator hos oss blir ingen dag den andra lik. Du jobbar i första hand med våra tre webbshoppar och deras marknadsföring. Men du får också stötta oss med projektkoordinering och formgivning av till exempel presentationer och nyhetsbrev. Du blir vår röst i sociala medier, du samlar in och analyserar information, planerar event – med mera. Här får dina idéer stort utrymme, och du får ett stort eget ansvar.

Det här är vad vi längtar efter! Vi söker dig som både har ett varmt hjärta och kan hålla huvudet kallt. Du har koll på läget även i stressiga stunder och tycker om att tänka nytt. Du fixar lite enklare formgivning och gillar att kommunicera – inte minst i de sociala kanalerna, och du har erfarenhet av hur företag kan arbeta med sociala medier för ökad lönsamhet. Självklart kan du kan följa upp trafik från sökmotorer och digitala kampanjer med hjälp av bland annat Google Analytics – och du är nyfiken på nya sätt att kommunicera. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%, med provanställning.

Mer om oss CA Andersson grundades 1869 som ett renodlat tryckeri, idag är vi ett komplett kommunikationshus med ett hundratal anställda och kontor bland annat i Göteborg och i Malmö. På CA Andersson i Göteborg är vi ett tight kreativt team som jobbar i alla kanaler, såväl print som digitala – inte minst sociala. Och vi har stora resurser i ryggen. Dels ett fullt utrustat tryckeri, inklusive vår expo-avdelning med storformatstryck, men också funktioner för lager, logistik och e-handel. Vi jobbar alltid med helheten i fokus, allt för att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunders kommunikativa utmaningar.

Som en reklambyrå – men ändå inte Hos oss finns inga hierarkier. Vi har ont om såväl prestige som ömma tår och vassa armbågar. Inte heller har vi några gyllene ägg eller andra reklampriser att pynta kontoret med. Istället har vi ofta ekologiska frukostägg i kylskåpet. Vi är nämligen mer intresserade av att våra anställda ska må bra – för då vet vi att våra kunder också gör det. Några andra saker vi har gott om är idéer, nyfikenhet och erfarenhet som skapar förståelse för våra kunders olika situationer. Vi är snabba, smarta och roliga att jobba med, sägs det. Vi har stora planer, och vi växer så det knakar. Därför behöver vi din hjälp. Sista ansökningsdag 31 mars.