Kreativ chef, uppdragsgivare sökes

Kreativ chef, uppdragsgivare sökes

Publicerat 2019.03.30

Kreativ Chef, uppdragsgivare sökes

Är du chef, VD eller ägare till en verksamhet som är öppen för kreativa lösningar, och vågar prova nytt, är du välkommen att söka.

Making the complex clear LYON Produktion levererar visuell kommunikation av hög kvalitet. Det handlar om informationsdesign för olika media. Illustrationer, informationsgrafik, instruktionsdesign och utställningar.

Om Dig Vi tror att du är chef, vd eller ägare till en verksamhet som är vaken för kreativa lösningar och nytt tänk inom kommunikation. Du gillar nya lösningar även om de inte alltid går ”by the book” eller är enligt certifierad projektmodell med snygg förkortning. Du gillar medarbetare som utmanar och kommer med nya idéer.

Om Anders Lyon och LYON Produktion Anders Lyon är en mycket driven projektledare och visuell kommunikatör som har lång erfarenhet inom illustrationsverksamhet och utställningsproduktion. Han är mycket kreativ och inspirerar kollegor att arbeta lösningsorienterat.

”Han finner lösningar även i det till synes omöjliga”

Anders om Anders Min spetskompetens handlar om att visualisera idéer och visioner, verbalt och med bilder och skisser för olika media. Stor vana av att göra säljande och kommunicerande presentationer och framställningar. Jag har mycket god pedagogisk förmåga. Jag vänder gärna på “en sten till” i arbete och idéprocess, är mycket allmänbildad och tycker det är spännande att söka och förmedla ny kunskap. Jag har mycket lätt att skapa och bibehålla kontakter, internt och externt. Jag har ett starkt driv i det jag gör samtidigt som jag eftersträvar och når konsensus, det blir bättre så. Det är trevligt att arbeta med mig.

Några uppdrag För c:a fyra år sedan fick vi förtroende att projektleda och producera Ubåtsutställningen på Marinmuseum I Karlskrona. Det ledde till att museet 2015 fick utmärkelsen Årets museum. Ett par år senare projektledde och producerades Bläckfiskutställning på Sjöfartmuseet Akvariet i Göteborg. Det året noterade de sina bästa besökssiffror. Någonsin!

Om du har frågor kring platsen kontakta: Anders Lyon anders@lyon.se 0704-338143

Välkommen med din ansökan till: anders@lyon.se 0704-338143