Kontorsrum, kontorsplats, Open Space uthyres!

Kontorsrum, kontorsplats, Open Space uthyres!

Publicerat 2019.09.02

Kompani 415 är ett 684 kvadratmeter stort gult trähus beläget i Kvibergs gamla regemente. Här samsas allt från konstnärer, musiker, teatergrupper och skribenter till ideella föreningar och ingenjörer.

Kompani 415 är en plats där människor jobbar, skapar, samtalar och möts; en plats där ‘samarbete framför konkurrens’ är en given gemensam grund.

Vi har ett antal rum, kontorsplatser, open space-platser och ateljérum. Det finns alltid plats för fler som sitter på open space. Du hyr då in dig månadsvis för att sitta i vår Salong och arbeta.

Hyr man ett rum, kontorsplats eller open space hos oss ingår alltid fri tillgång till kaffe och te, wifi, skrivare, tillgång 24/7, larm, rabatterade priser på att hyra Salen och Salongen för event och trevliga kollegor!

Just nu har vi två lediga kontorsplatser och ett ledigt kontorsrum utöver Open Space!

Kammaren, Kontorsplats I Kammaren delar du lokalen med vårt styrelserum. Rummet är rymligt, och omöblerat förutom en hylla du delar med styrelsen av Kompani 415. Ett förråd ingår också. Platsen passar främst för den som inte känner att den behöver dagsljus för att arbeta, kanske en fotograf, redigerare eller kanske för förvaring/arkiv då den inte har några fönster förutom ett inomhusfönster ut mot vår fina lokal Salen. Platsen kostar 1500 + moms i månaden (1875 kr). Tillträde tidigast snarast.

Skrinet, Kontorsplats Kontorsplats i Skrinet uthyres från och med idag! Du delar rummet med en annan person. Skrivbord ingår. Denna plats kan bli din för endast 825 kr + moms (1031 kr) i månaden.

Asken, Kontorsrum Asken är ett eget kontorsrum som uthyres omöblerat, rummet är 250 x 350 cm. Platsen kostar 2000 + moms i månaden (2500 kr). Tillträde 1/10/2019 med eventuell möjlighet till tidigare inflytt.

Se mer på vår hemsida kompani415.se eller kontakta oss genom att skicka ett mejl till kontakt@kompani415.se för frågor eller för att komma på visning!