Grebban söker: Digital Designer + Grafisk Designer (internship)

Grebban söker: Digital Designer + Grafisk Designer (internship)

Publicerat 2019.09.19

Drömmer du om att arbeta på en designbyrå? På vårt kontor i centrala Göteborg har du möjligheten att tillsammans med vårt snabbt växande team utveckla dina redan goda kunskaper!

Som praktikant hos oss förväntas du kunna stötta vårt designteam genom din kreativa kompetens, samt på egen hand arbeta med skarpa projekt mot kunder som förväntar sig högkvalitativa leveranser inom all form av digital design. Du kommer att arbeta med bland annat UX, webbdesign, digital design, animationer och film på egen hand, men också i team med andra kreatörer och utvecklare.

Vi söker dig som är dedikerad till att ständigt utveckla dina kunskaper inom digital design. Du har ett genuint intresse för digital teknik och gränssnittslösningar. Du brinner för användbarhet och har slutanvändaren i fokus. Du har en passion för formgivning, typografi, UX, motion design och är noggrann till pixelnivå. Du bör också ha god förståelse för hur du genom din design kommunicerar med mottagaren på bästa sätt.

Grebbans kultur vilar på en idé om att vi gör bäst grejer när vi trivs på vår arbetsplats. Vi vill kunna varva hårt jobb med en social öppenhet, där många olika människor känner sig hemma.

Några av våra kunder: L:a Bruket, Rum21, Sandqvist, Saddler, iDeal of Sweden, RoyalDesign, Henri Lloyd, Mateus, Plint m.fl.

Om detta känns som en plats för dig, skicka in din ansökan nu! (Bifoga portfolio i PDF-format, eller länka till sajt). Vi ser helst att internshipet sträcker sig runt 4-6 månader.

Vi erbjuder:

  • Betalt internship (om ej CSN-berättigad, då utgår ingen ersättning)
  • Möjlighet till anställning efter praktik. Obs! Glöm ej skicka med länk eller bifogad fil med portfolio i din ansökan.

Sök här: Digital Designer -> https://jobb.grebban.com/jobs/280210-digital-designer-internship Grafisk Designer -> https://jobb.grebban.com/jobs/280256-grafisk-designer-internship