Göteborg Film Festival söker copywriter-praktikant

Göteborg Film Festival söker copywriter-praktikant

Publicerat 2020.07.03

Vill du praktisera som copywriter på Nordens största filmfestival?

Göteborg Film Festival har sedan starten 1979 utvecklats till Nordens ledande filmfestival och en av Europas största filmfestivaler. Vår grundidé handlar om att visa film från hela världen och på så sätt skildra världen i nytt ljus.

Som copypraktikant på Göteborg Film Festival är du en del av festivalens inhouseavdelning och deltar i utveckling av festivalens marknadsföring. Du får möjlighet att praktisera skapande av en­gagerande texter för marknadsföring rik­tad till privatpersoner.

Som person är du prestigelös, flexibel och gillar bra kommunikation. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt och kan ta eget ansvar. Du är kreativ, nog­grann och har förmågan skriva en­gagerande och säl­jande. Du studerar, eller har studerat, relevant utbildning inom kommunikation/marknadsföring.

Vi erbjuder en kreativ och spännande arbetsplats med möjlighet till utveckling inom marknadsföring och kultur. Praktikperioden är 3-5 månader. Start tidigast augusti/september 2020.

Välkommen att skicka din ansökan till karl.svedung@goteborgfilmfestival.se. Göteborg Film Festival vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en breddad representation i organisationen.