Är du vår nya hyresgäst?

Är du vår nya hyresgäst?

Publicerat 2019.11.26

Söker ni kontorplats/er på stans kanske bästa adress? Vill ni sitta med ett kreativt och härligt gäng landskapsarkitekter i en mysig lokal med historia? Vi har lediga platser hos MARELD Landskapsarkitekter på Esperantoplatsen 7-9!

Vi söker upp till fyra hyresgäster from 1 februari 2020, tidigare tillträde kan diskuteras. Vi ser gärna att ni arbetar inom ett område som gynnar synergier och givande samarbeten med oss landskapsarkitekter och arkitekter. Detta kan t.ex. vara inom arkitektur, samhällsplanering, kulturmiljö, ljusdesign, visualisering, formgivning eller mark- och VA-projektering.

I hyran ingår det mesta – möbler, bredband, skanner/skrivare/kopiator, städ, larm, mötesrum, modellverkstad, bibliotek, frukt och inte minst fika varje dag. För att inte glömma våra AWs och lunchträningspass!

Är ni nyfikna och vill veta mer eller anmäla ert intresse v.g. kontakta Elina på elina@mareldlandskap.se eller på 0725-34 33 63. Vi kommer att hantera anmälningar löpande och avser att hitta hyresgäster så snart som möjligt.