2 platser i musiklokal/ataljé i Kompani 415 i Kviberg!

2 platser i musiklokal/ataljé i Kompani 415 i Kviberg!

Publicerat 2023.05.29

2 platser finns i mysig ateljé/musikstudio på kompani 415 i Kviberg.

Hej konstnärer/musiker/ljudproducenter/etc

Jag har precis fått tag på en lokal i mysiga Kompani 415 i Kviberg, som jag önskar att dela med 2 andra konstnärer. Lediga platser finns att hyra från nu eller senare, och senast 1 september.

Min dröm är att vi alla tre kan samexistera utsedda tider, och även kunna boka lokalen för egna projekt utöver ”kontorstid”. Men detta löser vi tillsammans!

Jag har min hund med mig i lokalen så viktigt att du gillar hund och inte är jätteallergisk.

Lokalen är 20kvm + 4kvm ”halv-rum” (snedtak). Ingen hiss tyvärr. Ligger på 1.vån. Bara en granne på sidan, och folk som hyr in sig då och då i lokalen under. Den är inte ljudisolerat för studio/replokal, men en kan låta ganska mycket utan att störa ändå. Vi får måla om och jag kommer bygga en vägg till lilla ”halvrummet” för sångbås/inspelning/vilorum.

Hyran delat på 3 personer är 1334kr exkl. moms och 1667kr inkl. moms. Ingår internet, kaffe och kopiator. 3 mån uppsägningstid.

Finns kök, soffor, samt toaletter på bottenvåning. Samt konsertsal en kan hyra till arrangemang för rimlig peng. Finns lite gratis möbler och gratis färg att tillgå. På Kompani 415 huserar massa kreativt folk, bl. a. musiker, konstnärer, yogalärare, föreningen Lesbiskt Makt och snart ett kafé! Runt om finns mysig park!

Om mig: jag är 39 år, queer, ickebinär ljudkonstnär, musiker och producent. Hoppas på en fin och snäll gemenskap i lokalen med en kaffe- eller lunchstund då och då - och vem vet kanske roliga samarbeten!

Hör av dig så kan vi prata mera och jag kan visa lokalen!