Peter Horbury

Lunch med Volvos designchef

Övrigt

Ett av bilvärldens mest kända namn, engelsmannen Peter Horbury, designchef på Volvo personvagnar, är först på plan i ett nytt samarbete mellan ADA och Business & Design Lab.

En gång i månaden bjuder vi in till ett lunchföredrag med internationella gästföreläsare inom design och marknadskommunikation. Tanken är att vi skall dra nytta av all kompetens som kommer till universitetet, öppna upp för universitetet att möta en ny publik och tvärtom. ¨

Gästerna kommer tala om något de själva tycker är viktigt just nu. Eftersom fördragshållarna kommer att vara internationella kommer det att bli engelska som språk.

Peter Horbury är inte från universitetet men dock en ny stor spelare i stan och i Sverige. Horbury talar på temat "Managing Creativity" i HDKs aula nu på onsdag den 23 september kl 12 - 13.

Anmäl dig till info.ada@businessregion.se senast den 21 september. Föredraget är gratis och man kan köpa lunch. Ange om du vill äta och eventuella allergier i din anmälan.

kommentarer

Nyhetsbrev

Här finns ett nyhetsbrev för dig som vill ha koll på vad som händer inom kulturella och kreativa näringar i Västsverige. Läs mer