Scenkonstgalan 2019 – en kärleksförklaring till scenkonsten

Vid den pampiga porten till Stora Teatern rullas den röda mattan fram och leder dig in till allt vad en gala bör ha: glamour, förväntningar och storslagna hyllningar.

Inför årets Scenkonstgala kläs Stora Teatern i bubbelskrud och bjuder in till bubbliga överraskningar, spontana brandtal och jazziga toner från det glittrande husbandet. Alltsammans ackompanjerat av en bubblande gala-konferencier och en sprudlande gala-publik i den vibrerande kärleksnatten.

Välkommen till Scenkonstgalan när vi återigen sätter fingret rakt ned i samtiden, tappar greppet om tid och rum och låter känselspröten explodera!

PROGRAM

18:00 | Dörrarna öppnas för mingel i kristallfoajén
19:00 – 22:00 | Två akter med en halvtimmes paus

Gå på Scenkonstgalan tillsammans och få grupprabatt >>> http://burl.nu/0cc380 <<<

HUSBAND – Amanda Andréas
Amanda Andréas tar avstamp i den svenska jazz- och vistraditionen och med sin förmåga att förmedla text fångar hon publiken, oavsett generation, från första till sista ton. Hyllad av bl.a. Per Sinding-Larsen [SVT] som “Jazzhoppet” för Amanda Andréas, med sina musikaliska vardagsbetraktelser, vidare Barbro Hörbergs och Monica Zetterlunds arv in i nutiden. Aktuell med sitt debutalbum kommer hon under denna bubblande galakväll bjuda på glittrande musik tillsammans med några av stan mest strålande musiker!

KONFERENCIER – Nina Zanjani
Årets konferencier är skådespelaren med det breda registret – vi har sett henne växa, tänja på gränser och vrida på scenuttryck i komiska, introverta såväl som temperamentsfulla roller. Nina Zanjani är aktuell med Hålla andan på Dramaten och har gjort sig känd genom filmer som Se upp för dårarna, Farsan och Wallander-filmerna.

Robert Fux var först tänkt som Senkonstgalans konferencier men fick tyvärr förhinder – vi önskar honom ett lyckligt scenkonst-år!

  • Datum: 2019-02-18
  • Tid: 18:00 till 22:00
  • Plats: Stora Teatern, Göteborg
  • Arrangör: Scenkonstguiden
  • Webbsida: http://burl.nu/ya0rxllogo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng