A Relative Place

A RELATIVE PLACE

Musik: 07:46. Konstverk/högtalare: 145x105 cm. 2019.

Konstverk av Emma Lindström. Musik av Canigou (Emma & Richard Lindström) & Jonas Karlberg. Elektroakustisk design av Jonas Karlberg. Mixat i surroundljud av Marcus Andersson.

Välkommen till en audiovisuell utställning, där Emma Lindströms konst möter musiken av Canigou & Jonas Karlberg.
Musik och konst har alltid varit lika stora passioner för Emma. Utöver att hon själv spelat musik största delen av sitt liv, ser hon sina konstverk som tolkningar av den musik som talar till henne mest. I den här utställningen förenas de här båda världarna för att förstärka och förhöja upplevelsen av den andra.
Den elektroakustiska designen är framtagen av akustikern Jonas Karlberg. Fem böjvågshögtalare, eller ”distributed mode loudspeakers”, har byggts som en grund på vilken Emma Lindströms karaktäristiska konstverk har monterats. Konstverken är skapade med blandteknik på duk och högtalarna är byggda av cellpannå, asfalt och Visaton-exciters. Musiken är komponerad med Emmas bildspråk som förebild och högtalarna är inställda för att skapa ett optimalt, omslutande ljudlandskap.

Vernissage lördag, 19 januari, kl 13-16 och 19-21.
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng