We're back

Nu drar vi igång ADA igen efter sommaruppehållet.

Imorgon är det YES WE (SPRAY) CAN på Bygget. Det är klädmärket Elvine, cykelbutiken Childstore och sprayburkstillverkaren Montana som samsas på Bygget i samarbete med NCM. Det är releasefest för en Elvine booklet, det kommer sprayas, grillas majskolvar m.m. En skön liten get-together för framförallt de som medverkat på olika sätt, men maila jesper@ncmab.se om du vill gå så sätter han upp er på listan. Mer info finns på Facebook-evenemanget.

Annars drar Bygget igång igen den åttonde augusti. Nu i början av terminen är inte allt spikat än, så kom gärna med input och idéer om vilka frågor vi bör resa, människor vi bör bjuda in och annat vi bör göra för att främja det kreativa näringarna i Gbg. Maila gärna så fort du tänker på något!

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng