Bild: Karin/ADA

Vad händer i februari?

Februari! Den kortaste månaden rent kalendermässigt, men för vissa den längsta rent orkesmässigt... Vi tog och bet i det sura äpplet och forskade djupt i temat mörker denna månad, i både podd och nyhetsbrev. I podden möter du bland andra modeforskaren Emma Fälth från Högskolan i Borås, som berättar de svarta plaggens historia, och ljusarkitekten Kajsa Sperling.

I nyhetsbrevet har vi som vanligt grävt och sållat fram ett brett urval av vad månaden har att erbjuda, vilket är allt från nya designmarknader till hiphoplegenden Grandmaster Flash. Dessutom en intervju med nya RIAN Designmuseum-chefen Love Jönsson och en text av Maja Jakobsson om hur designers rent konkret och yrkesmässigt kan förhålla sig till det mörka klimathotet. Vi berättar också om Göteborgs stads planer på att bli en nattens stad. (Missa inte heller alla tips i högerspalt. Varje dag något att göra.)

Väl mött, och god läsning!

Här är Konstform för februari >>>

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng