Lee Scratch Perry

Trotsa vädret i helgen!

Det är Clandestino festival nere i Klippan i helgen! Bra musik från hela världen som du sällan hör annars. Den utomjordiske shamanen Lee Scratch Perry kommer bland andra!

När du ändå är nere i Klippan kan du gå Zine Symposion på Galleri ORO. Zine är ju den punkiga, alternativa publiceringsmetoden och som växte fram under 70-talet och som medvetet stod utanför mainstream kulturen genom egen publicering och distribution. Symposiet är en möjlighet för Zinesters att mötas, sälja eller byta sina verk eller enbart byta idéer! Gör du ett Zine kan du distribuera dem under symposiet. Se i så fall till att komma tidigt så att du får en bra plats! Galleri ORO ligger vid scootershopen i vagnhallarna Klippan, Karl-Johannsgatan 146.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng