Therese Olofsson?

She Creatives Göteborg fyller ett år och firar med fest! Vi ville veta mer och hörde av oss till en av initiativtagarna i Göteborg; Therese Olofsson.

Hej, vad gör du Therese?
Jag jobbar som kreatör på Sunny side up och försöker samtidigt haka på roliga projekt som dyker upp i min väg som exempelvis She Creatives. Precis nyligen var jag för första gången uppe i Stockholm på Guldäggsgalan. Är oerhört glad och stolt över att fått med mig ett skinande silverägg i PR hem för kampanjen Barnsäkerhetens år som jag jobbade med hos min förra arbetsgivare Jerlov. Sen kommer jag ställa upp och coacha fram nya affärsidéer på "Hjärna. Hjärta. Cash.", en tävling i samhällsentreprenörskap. det ska bli riktigt spännande

Fest på gång, hur ska ni fira?
Vi firar genom en fullspäckad nätverksträff med två spännande föreläsningar, underhållning, rosé och mingel.

Vad är She Creatives egentligen?
She Creatives är ett nätverk för kvinnliga kreatörer inom reklam, webb och film. Målet är att göra kvinnliga kreatörer skarpare, starkare och mer synliga. I Göteborg fokuserar vi mycket på att inspirera och skapa kontaktytor bland annat genom avslappnade frukostträffar och genom att fixa intressanta föreläsningar. Kolla in vår web för mer info.

Vad har ni för planer för framtiden?
I Göteborg planerar vi ständigt för nya föreläsningar och andra aktiviteter. Annat spännande är att She Creatives Öresund tillkommit till familjen och det även så smått börjar startas upp i Norge.

Hur uppfattar du som inflyttad det kreativa klimatet i Göteborg?
Jag tycker generellt att Göteborg är spännande ur kreativ synpunkt. Det finns inte så mycket prestige och jag tycker att vi är bra på att uppmuntra varandra oavsett om det gäller konst, musik eller kreativa affärsidéer. Kanske ligger fördelen i att Göteborg är lite mindre och att vi på så vis kommer närmare varandra och har fler gemensamma kontaktytor.

Hör av dig!

Har du något du vill tipsa oss om på ADA, eller kanske bara har synpunkter på något vi publicerat på hemsidan. Maila gärna oss på info@adasweden.se
logo

Hej!
Fyll i formuläret för information och inbjudningar från ADA.
Vi skickar grejer max 1-2 gånger i veckan.
Du kan avanmäla dig när som helst.
Vi ses!
//ADA

* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt personuppgiftslagen (PuL).

× Stäng